Beveilig uw klanten

Red uw klanten wanneer hackers binnen zijn. Maak een vangnet en beveilig uw klanten met onze oplossingen.

Verkoop meer

Cyberincidenten kunnen niet worden genegeerd. Uw klant heeft uw tijd en ervaring nodig. Dit zorgt ook voor verkoopmogelijkheden.

Beheer uw verantwoordelijkheden

Het hosten van data en beheren van infrastructuren brengt risico's met zich mee. Beperk schade wanneer uw klant u verantwoordelijk houdt.

Hoe word ik een partner?

1

Meeting

Een Cyber Security Specialists zal u bezoeken om meer over u en uw bedrijf te leren. Ook zal onze specialist meer laten zien over SecurityHive's oplossingen en de voordelen van het partnerschap.

2

Uitproberen

U ontvangt een gratis Honeypot om onze oplossing uit te proberen. Zo kan u de mogelijkheden onderzoeken hoe u de oplossing kan integreren binnen uw bedrijf en verkoopmodel. Onze specialist staat klaar om u te helpen.

3

Partnerschap

Wanneer u de oplossing heeft uitgeprobeerd en er geen vragen meer zijn, wordt u een Partner van SecurityHive. Wij voorzien u van de benodigde informatie, kortingen en vermelden u op onze website.

Meld u vandaag nog aan als partner!

Veelgestelde vragen

Doordat u een partner van SecurityHive bent, kunt u onze oplossingen verkopen aan uw klanten. Hierdoor kunt u uw klanten beter beveiligen en nieuwe verkoopmogelijkheden ontdekken. Wij helpen u om uw medewerkers te trainen in de verkoop en technische zaken van onze oplossingen. Hierbij delen wij ook leads met u. Doordat u een partner bent van SecurityHive, laat u ook zien dat u actief betrokken bent in Cyber Security en het beveiligen van uw klanten.

Elke mogelijke partner zal een afspraak hebben met een Cyber Security specialist van SecurityHive. Tijdens de uitprobeerfase, maar ook tijdens het gehele partnerschap, zullen wij de partner begeleiden en helpen met het trainen van medewerkers op het gebied van zowel sales als technische zaken. Een MSP of automatiseerder kan een partner worden, ookk als deze nog geen uitgebreide kennis heeft over Cyber Security. SecurityHive waardeert ervaren partners die u kan vertrouwen. Omdie reden helpen wij continu door onze partners te trainen en het partnerschap periodiek te blijven evalueren.

Onze partners installeren, configureren en beheren onze oplossingen voor hun klanten. Zij leveren ook ondersteuning en reageren op detecties. Een partner kan kennis en ondersteuning van SecurityHive vragen wanneer additionele kennis vereist is.

Wij proberen om Cyber Security oplossingen te ontwikkelen die eenovudig te begrijpen en te gebruiken zijn. Er is geen ervaring in Cyber Security vereist om te starten. Wij verwachten echter wel van onze partners dat zij basis technische kennis hebben en verwachten dat zij openstaan om meer te leren over Cyber Security met onze hulp.

Onze Honeypots acteren als een veiligheidsnet wanneer andere preventieve maatregelen, zoals een firewall, IDS/IPS of monitoring faalt. Onze oplossingen integreren ook met uw bestaande Cyber Security oplossingen en IT-systemen, om beheer en reactie eenvoudiger te maken.

Doordat u de IT-omgeving van uw klant beheert en data hosst/verwerkt, neemt u verantwoordelijkheid over de klant. Onze oplossingen helpen u om deze verantwoordelijkheden te kunnen beheren en schade (geld) te beperken, wanneer het toch misgaat.