Problemen

Cyber Security inbraken komen voor. Zorg voor een korte reactietijd.

Verkeerde configuratie

Verkeerd configureren van een apparaat of beveiligingsmaatregel (een firewall bijvoorbeeld) kan eenvoudig gebeuren. We zijn uiteindelijk allemaal mensen en het maken van fouten komt voor.

Mismatch

Moderne firewalls en virusscanners gebruiken onder andere machine learning om patronen en afwijkingen te detecteren. Zerodays kunnen dit echter passeren.

Verdacht verkeer

Een apparaat of persoon kan vaak door heel het netwerk "lopen" zonder dat er een alarm af gaat. Zou u zich veilig voelen als iemand nu in uw huis zou kunnen rondlopen, zonder dat er een alarm gaat?

Laat ze niet loslopen

Laat ze niet loslopen

Onze Honeypot kan u op de hoogte brengen wanneer het verkeer detecteert dat daar niet thuishoort. Het luistert en gedraagt zich als een apparaat dat thuishoort in uw netwerk. Het lijkt normaal en reageert ook, zodat een hacker hiermee kan interacteren. Gebruik de informatie van een detectie om aanvallers te blokkeren en Cyber Security maatregelen te verbeteren.


Zero days voor een zeroday

Zeroday exploits staan bekend om beveiligingsmaatregelen te passeren in een vroeg stadium. Het zijn virussen die gebruik maken van kwetsbaarheden die nog (bijna) niet bekend zijn. Onze Honeypot geeft ze geen dag en maakt vallen in uw netwerk. De interactie met een zeroday exploit zal nog steeds een waarschuwing sturen naar u.

Zero days voor een zeroday

Beveilig uw netwerk eenvoudig en snel

Gebruik onze Honeypot als een vangnet wanneer andere maatregelen falen