Problemen

De noodzaak om snel te kunnen herstellen zonder dataverlies.

Aangevallen

U heeft een cyberincident ontdekt in kritieke systemen van het bedrijf, waarbij de bedrijfscontinuïteit in gevaar komt. Snel herstel van een onbekende hack is belangrijk om downtime te beperken.

Logs

De hacker heeft alle logbestanden en historische data van de getroffen servers verwijderd, waardoor het onbekend is wat de hacker precies heeft gedaan. Er is geen inzage in de bron van de hack en er zijn geen sporen van de hacker zelf.

Opvolging

Het herstellen van een hack kan overweldigend zijn. Het is niet alleen belangrijk om weer snel de systemen de herstelen naar een stabiele situatie, maar ook om stappen te nemen om een volgende hack te voorkomen. Waar moet u starten?

Waar starten met herstel?

Waar starten met herstel?

Het is voor hackers gebruikelijk om hun acties en sporen te wissen. Onze Honeypot Software slaat echter elke actie en elk spoor op in een veilige omgeving, zodat de hacker deze niet kan verwijderen. De Honeypot zal ook informatie opslaan over de hacker zelf, om inzage te verkrijgen in de bron van de aanval.


Hoe helpt onze oplossing?

Onze Honeypot verzamelt acties en maakt een vingerafdruk van de hacker. Het slaat informatie op in een veilige omgeving om direct inzage te verkrijgen en genereert informatie voor rapporten en het verbeteren van maatregelen. Het presenteert informatie zodat u weet waar te starten met het herstel van de omgeving.

Hoe helpt onze oplossing?

Beveilig uw netwerk eenvoudig en snel

Gebruik onze Honeypot als een vangnet wanneer andere maatregelen falen