Problemen

Bewustzijn is de eerste laag van verdediging en vormt de basis voor verbeteringen op het gebied van Cyber Security.

Onjuiste maatregelen

Een datalek of cyberaanval wordt gemiddeld pas na meer dan 6 maanden ontdekt. Enkel focussen op preventie is niet voldoende.

Weinig ondersteuning

Wanneer bedrijven niet op de hoogte zijn van gevaren, dan zijn deze ook niet geneigd om te investeren in Cyber Security.

Doelwit

Zonder de juiste maatregelen en ondersteuning, is een bedrijf een doelwit voor hackers.

Inzage in gebeurtenissen

Inzage in gebeurtenissen

Door onze Honeypot te gebruiken, kunnen hackers eenvoudig worden gedetecteerd. Dit geeft meer ondersteuning bij het verbeteren van Cyber Security maatregelen. Verzamel waardevolle informatie over een aanval om Cyber Security maatregelen te verbeteren, whitelist vertrouwde apparaten op poortniveau en ntvang dagelijks, wekelijks of maandelijks statusupdates over uw (Honeypot)netwerk.


Eenvoudige integratie met elke applicatie

Door gebruik te maken van onze publieke API is het mogelijk om de Honeypot te integreren met elke applicatie. Denk hierbij aan een SIEM, monitoringssysteem of een andere applicatie. Wij geloven in het combineren van applicaties om een optimaal resultaat te behalen. Genereer API keys om te integreren met verschillende systemen en informatie te combineren in één omgeving. Het is niet nodig om continu in ons Portaal te kijken. Wij brengen de waardevolle informatie naar de juiste plek.

Eenvoudige integratie met elke applicatie

Beveilig uw netwerk eenvoudig en snel

Gebruik onze Honeypot als een vangnet wanneer andere maatregelen falen