Problemen

Cyber Security inbraken komen voor. Zorg voor een korte reactietijd.

Onbekende bron

Het kost veel kostbare tijd om de bron van een aanval te achterhalen, terwijl de hacker nog steeds toegang heeft tot uw netwerk. Zeker als de hacker reeds andere apparaten heeft besmet.

Besmetting

Hackers proberen vaak zo veel mogelijk apparaten te besmetten in een korte tijd. Het is vaak te laat om dit te voorkomen, tenzij er maatregelen zijn genomen om aanvallen/besmettingen te detecteren.

Downtime

Hacks kunnen veel downtime veroorzaken in de IT infrastructuur. Dit kost veel geld en zorgt voor onderbreking van medewerkers en bedrijfsprocessen.

Traceer de aanval

Traceer de aanval

Gebruik onze Honeypot om de bron van de aanval te detecteren. Gebruik de informatie om netwerkbeveiliging te verbeteren en de aanval te blokkeren. Verzamel kostbare informatie over de bron van de aanval en gebruik deze informatie om de aanval te blokkeren. Ontvang direct een notificatie met waardevolle informatie (via meerdere kanalen) om snel te reageren.


Beperk schade

Onze Honeypot maakt het mogelijk om snel te reageren en schade tot servers en apparaten te beperken. De reactietijd van Cyber Security incidenten moet tot een minimum worden gereduceerd, om downtime van de IT infrastructuur en bedrijfsprocessen te beperken. Tijdens een aanval brengt de Honeypot u direct op de hoogte, terwijl deze de hacker bezig houdt en waardevolle informatie over de aanval en hacker verzamelt.

Beperk schade

Beveilig uw netwerk eenvoudig en snel

Gebruik onze Honeypot als een vangnet wanneer andere maatregelen falen