Problemen

Botnets kunnen eenvoudig systemen infiltreren en verspreiden door het netwerk, wanneer er geen maatregelen zijn getroffen.

Eenvoudige verspreiding

Besmette systemen zijn lastig om te herstellen zonder informatie over de besmetting. Hoe is dit gebeurd? Waar komt het vandaan? Wat is er gebeurd?

Ingewikkeld herstel

Zonder informatie over de besmetting wordt meestal een fabrieksherstel of vervanging van het apparaat uitgevoerd. Dit is een tijdrovende en kostbare klus.

Onbekende bron

Een systeem kan eenvoudig en zeer snel besmet raken en andere systemen in uw netwerk infecteren. Zonder de bron van de infectie te weten, is het erg moeilijk om dit in de toekomst te voorkomen.

Elke actie wordt geregistreerd

Elke actie wordt geregistreerd

Geïnfecteerde systemen kunnen eenvoudig worden gedetecteerd met onze Honeypot. Deze stuurt direct een melding uit bij een detectie en verzamelt waardevolle informatie. Ontvang meldingen via Slack, Email, SMS of een eigen integratie met onze API. De hacker wordt beziggehouden, zodat u meer tijd heeft om te reageren met de waardevolle informatie die wij in de tussentijd verzamelen.


Bewegingsdetectie binnen in uw netwerk

Zelfs iets simpels als een poortscan kan gedetecteerd worden. Met meer dan 8 verschillende protocollen, kunt u bijna elk mogelijke service of server simuleren met onze Honeypot Software. De meeste netwerken zijn gesegmenteerd en daarom ondersteund de Honeypot ook meerdere VLAN's.

Bewegingsdetectie binnen in uw netwerk

Beveilig uw netwerk eenvoudig en snel

Gebruik onze Honeypot als een vangnet wanneer andere maatregelen falen