SecurityHiveSecurityHive logo
SecurityHive joins Channext for partner success

SecurityHive sluit zich aan bij Channext om partners te helpen met op maat gemaakte content

By Terrence Risse
 | 
March 7, 2023

We zijn verheugd om aan te kondigen dat SecurityHive een samenwerking is aangegaan met Channext om SecurityHive partners altijd op de hoogte te houden van de nieuwste marketing content. Als een cyber security bedrijf dat afhankelijk is van partners om onze producten te verkopen, begrijpen we het belang van het bieden van de tools die ze nodig hebben om succesvol te zijn. Met behulp van Channext kunnen we marketing content maken en distribueren die is afgestemd op de specifieke behoeften van onze partners, zodat ze alles hebben wat ze nodig hebben om onze producten effectief te promoten.

Wat is Channext?

Channext is een platform dat IT-vendors verbindt met partners om hen te helpen hun bedrijf te laten groeien in het online kanaal. Het platform biedt een scala aan tools en resources die leveranciers en partners helpen effectiever samen te werken om producten te promoten en te verkopen.

Voor partners biedt Channext een marktplaats waar ze IT-vendors kunnen vinden en ermee in contact kunnen komen, waaronder SecurityHive. Partners kunnen leveranciersprofielen bekijken, programma's aanmelden en toegang krijgen tot marketingcontent die is afgestemd op hun specifieke behoeften. Channext biedt ook automatische contentdistributie naar hun website en social media-accounts, waardoor tijd en moeite wordt bespaard.

Naast de marktplaats biedt Channext partners samenwerkingstools waarmee ze kunnen communiceren met leveranciers en andere partners. Partners kunnen kennis delen, samenwerken aan campagnes en de prestaties van hun marketingcontent in realtime bijhouden.

Wat zijn de voordelen voor mij als Partner?

Een partnerschap met Channext biedt een reeks voordelen die zeker interessant zijn voor SecurityHive partners:

  • Aangepaste content: Channext stelt ons in staat om marketing content te maken die specifiek is afgestemd op de behoeften van elke individuele partner. Dit betekent dat partners content kunnen ontvangen die relevant is voor hun doelgroep, wat de kans op succes vergroot.

  • Automatische distributie: Met Channext hoeven partners zich geen zorgen meer te maken over het handmatig distribueren van marketing content naar hun website en social media accounts. Channext zorgt automatisch voor de distributie, zodat de content op het juiste moment bij de juiste mensen terechtkomt.

  • Partner in control: Partners hebben altijd de controle en kunnen de content handmatig wijzigen indien nodig. Dit zorgt ervoor dat ze volledige controle hebben over de marketing content die op hun website en social media accounts wordt gepromoot.

  • Vele andere IT-vendoren beschikbaar: Channext heeft een breed scala aan IT-vendors waarmee partners kunnen verbinden. Dit stelt partners in staat om toegang te krijgen tot een breed scala aan marketing content en diensten die hen kunnen helpen hun bedrijf te laten groeien.

Wat moet ik als partner doen?

Het wordt volledig door SecurityHive gefinancierd en er hebben zich al enkele partners aangemeld. We zijn van plan om zoveel mogelijk partners aan boord te brengen, zodat ze kunnen profiteren van onze eerste marketingcampagne.

Je aanmelden voor Channext kan in 4 simpele stappen:

  1. Start met het aanmaken van een account middels deze link.

  2. Koppel je social media accounts.

  3. Voeg je een code-snippet toe op je website.

  4. Beoordeel / bewerk content die door ons en andere vendoren wordt aangeleverd.

  5. Start met social selling!

Over SecurityHive

SecurityHive -opgericht in Europa, Nederland in 2017- ontwikkelt oplossingen om cybersecurity maximaal eenvoudig te maken. Het is onze missie om bedrijven wereldwijd te beschermen tegen cyberincidenten, zodat zij met vertrouwen naar de toekomst kijken. Onze visie heeft ervoor gezorgd dat cybersecurity toepasbaar en begrijpbaar is voor iedereen. Bedrijven en dienstverleners wereldwijd, vertrouwen op ons 3-in-1 platform om hun digitale processen te beschermen. Samen met het beste netwerk aan partners, ervaren grote en kleine bedrijven wereldwijd uit elke sector, de voordelen van wat we doen.

Meld je nu aan bij Channext