SecurityHiveSecurityHive logo
Blog DNS Guard beta

DNS Guard: bescherm jouw digitale apparaten. Allemaal. Overal.

By Kevin Groen
 | 
March 9, 2023

SecurityHive lanceert een nieuwe krachtige cybersecurityoplossing: DNS Guard!

Naast onze Vulnerability Management, Honeypot en Domeinbeveiliging oplossing, heeft ons ontwikkelteam gewerkt aan onze nieuwste oplossing genaamd: DNS Guard. Om bedrijven en medewerkers in een vroeg stadium van de ‘Cyber Kill Chain’ te beschermen.

DNS Guard is een sterke toevoeging op ons 3-in-1 cybersecurity platform. Bedrijven en IT-dienstverleners zijn nu in staat om verdacht verkeer te blokkeren bij de bron. Dit maakt het mogelijk om nieuwe dreigingen te stoppen, nog vóórdat cybercriminelen controle hebben over jouw netwerk en systemen. Zelfs wanneer medewerkers buiten het kantoornetwerk werken.

Met de lancering van DNS Guard, is het beveiligen van (remote) medewerkers, IoT-apparaten en zelfs een OT-infrastructuur een ‘no-brainer’ en geïmplementeerd in enkele minuten.

Toekomstbestendige beveiliging

Cyberdreigingen innoveren continu en er worden dagelijks nieuwe aanvalstechnieken ingezet. De toevoeging van DNS Guard, zorgt ervoor dat bedrijven over een toekomstbestendige beveiliging beschikken tegen innovatieve en opkomende aanvallen. Wist je dat DNS-verkeer het populairst is onder cybercriminelen om de controle te krijgen over apparaten van slachtoffers? Een sterke DNS beveiligingsoplossing is de enige manier om je hiertegen te beschermen.

De besloten beta

Na lange tijd werken aan een besloten beta versie. Is het leuk hier wat achtergrond informatie over te delen. We zijn begonnen met het garanderen van de snelheid. Dit was voor ons de eerste stap, omdat je niets wilt merken van het gebruik van DNS-beveiliging. Zo ontvangen we een DNS-verzoek, controleren we dit met onze enorme database en wordt het verzoek wel of niet doorgelaten, in minder dan 100 milliseconden.

Beta specialisten

De wens van de klant staat centraal bij de ontwikkeling. Gedurende zes maanden hebben we intensief contact gehad met een groep specialisten die ons van feedback heeft voorzien. Deze groep bestaat uit cybersecurity specialisten, werkzaam bij zowel IT-dienstverleners als bedrijven uit andere sectoren.

Vanzelfsprekend hebben we automatische tests draaien waar we tienduizenden verzoeken per seconden verwerken. Op de achtergrond is er rekening gehouden met meerdere scenario's die we op grote schaal hebben getest. En met succes. Deze lange tijd aan ontwikkeling levert een betrouwbare security oplossing op dat goed is in z'n werk; apparaten en bedrijven beveiligen zonder dat je het merkt.

Voordelen van de publieke beta

Direct toegang tot innovatieve beveiliging

Bedrijven die deelnemen aan het beta programma, zijn direct beschermd tegen nieuwe aanvalstechnieken. De oplossing bewijst binnen 5 minuten waarom het zo’n belangrijke toevoeging is.

Als eerste toegang tot nieuwe functionaliteiten

Door deel te nemen aan het beta programma, beschik je over nieuwe functionaliteiten die niet direct beschikbaar zijn voor het grote publiek. Dit biedt een extra voordeel voor bedrijven om hen te helpen vooraan te staan met cybersecurity.

Invloed op toekomstige ontwikkelingen

Deelname aan het beta programma biedt een extra mogelijkheid om ons van jouw feedback te voorzien. Jouw feedback nemen we uiterst serieus en zal een belangrijke rol spelen in toekomstige ontwikkelingen. Dit zorgt er ook voor dat de oplossing op de lange termijn, nog steeds past bij jouw specifieke wensen.

Financiële voordelen

Deelname aan ons beta programma is 100% gratis en biedt extra voordeel zodra je besluit het bedrijf te blijven beveiligen met DNS Guard. Het biedt zekerheid dat DNS Guard aansluit op jouw verwachting, voordat er een commitment is.

Hoe te starten

DNS Guard wordt binnenkort gelanceerd. We hebben onze private beta officieel afgerond en je kunt je vanaf nu aanmelden om hiervan te profiteren. Ga verder voor meer informatie en meld je aan voor onze wachtlijst.

Klaar om DNS verkeer te blokkeren?